Aktuellt

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev från Knölabergets Samfällighetsförening

Hej alla stugägare gamla som nya!

Dags för lite information om vad som hänt och kommer att hända på Knölaberget.

Vill börja med att informera om en händelse på Knölaberget lördag den 15/3. En stugägare upptäckte att sin stuga låg ute på Blocket till försäljning. 265000 kr. Foton hade tagits både från in och utsidan. Kolven i dörren hade bytts ut. Intressenter kom till stugan vid 13 tiden enl överenskommen tid med bedragaren, civilpolis fanns på plats en bit från stugan och kunde gripa bedragaren efter att denne man låst upp dörren för att visa stugan. Bra jobbat av poliserna.

Det pågår en reparation av den stora serviceanläggningen som beräknas vara klar och slutbesiktigad den 1 maj. Det kommer att bli nya ljusa dusch och toalettutrymmen. Väggarna blir vitkaklade med en avvikande färgrad i varje utrymme, nya klinkergolv och nytt sanitetsporslin kommer att installeras.

Handikapptoaletten på Sandslättsvägen kommer att öppnas den 5 april, övriga utrymmen öppnas under påskveckan.

Nycklar till serviceanläggningarna kan man köpa och kvittera ut hos Eva Johansson stuga nr 80

Fredagen den 2 maj (klämdag) är alla varmt välkomna till Knölaberget för städdag. Vi träffas klockan 09.00. Ta med krattor, spadar, skottkärror gärna släpkärror om ni har. Personliga saker som möbler, elartiklar m.m. får absolut inte läggas i högarna. Detta får man själv köra till tippen, det finns
8 st. återvinningskort att låna av föreningen för dessa ändamål.

Under hösten har vi sålt arrendeplats 228 till ett par från Pixbo vilka vi hälsar välkomna till vår förening. Ytterligare en arrendeplats 104B är till salu, som förhoppningsvis kommer att bli såld under våren.

I detta utskick finns det med ett inbetalningskort på 1700 kr. Avgiften avser 1600 kr till driftskostnad och 100 kr till investeringsfond sombetalas till bg.nr 5545-7709. Sista inbetalningsdag 2014-04-30.
Det fattas fortfarande många e-postadresser, vänligen maila över dessa eller skriv det på inbetalningsavin tillsammans med stugnummer, namn, adress och telefonnummer.

Kommande säsong kommer vi förmodligen att anlita ett städbolag för städning av våra anläggningar. Vi har i många år varit bortskämda med att Barbro och Eva skött städningen, därför är det extra viktigt att vi tillsammans hjälps åt att hålla rent och fint på våra anläggningar då det inte kommer att vara samma tillsyn som tidigare.

Årsmötet 2014 kommer att äga rum lördag den 12/7 kl 9.30 Folkets Hus i Falkenberg

På vår hemsida www.skreastrand.com kan man få den mesta informationen genom att klicka sig fram under Knölaberget Aktuellt, Protokoll, Ordningsregler, Stadgar m.m ……………….. Vi försöker att hålla sidan så uppdaterad som möjligt.

Nu ser vi fram emot en varm och skön vår och sommar!

Styrelsen för Knölabergets Samfällighetsförening

Väder

klart.se

Webkamera


Tack Falkenberg Energi AB för att vi får nyttja webbkameran

Bildgalleri Knölaberget (klicka = flera bilder)