Aktuellt

God Jul och Gott Nytt År

Styrelsen önskar alla medlemmar

En God Jul och Ett Gott Nytt År

Var med och påverka!

Medlemmar som tycker att det skulle vara kul och spännande att vara med och utveckla vårt fina område .... gå med i styrelsen!

Anmäl intresse till valberedningen eller till styrelsen (telefonnummer finns under flik styrelsen)

Stängningsinformation

Hej alla stugägare på Sillen & Sjötungan

Även denna lite kalla och blåsiga säsong går sakta mot sitt slut.

Servicebyggnaden stänger den 15 oktober. Handikapp och disk går att använda som vanligt.

Kom ihåg att ta hem alla sopor efter detta datum, då vi efter 15/10 varken har sophämtning eller städning.

Men.... den 15 april så öppnar vi igen och välkomnar solen tillbaka!

Till nästa år planerar vi in årsmötet till Söndagen i Kristi Himmelfärdshelgen. Då har vi som vanligt haft arbetsdag på Lördagen.

På arbetsdagen kan Ni som behöver, gratis hämta nya hållare till Era passerkort. Behöver Ni nya före dess så kan styrelsen hjälpa till med detta. 

Ha det gott önskar styrelsen

Årsmöte 2017

Årsmöte den 25/6-17 klockan 11.00

Årsmötet hålls på Hebergs bygdegård, Alms väg 2, Heberg

 

Viktig ekonomisk fråga med röstning!!! Viktigt med stor uppslutning!!!

Utskick kommer att ske även per post till samtliga medlemmar

Arbetsdag 2017

Arbetsdag LÖRDAG den 27/5 klockan 10.00 vid servicebyggnaden. Ta gärna med spadar då vi har mycket grävarbete på flera olika ställen.

Trivselgruppen fixar fika

Viktig information

Vi i styrelsen vill informera er medlemmar om vad som är på gång med vår tomt ovan Sommarvägen. Swedbank fastighetsbyrån kommer under kommande veckor att jobba fram ett prospekt och lägga ut annons om försäljning. Det blir mäklares vanliga kontaktnät både lokalt och via nätet som detta kommer att ske. För er kännedom från vårt utskick till alla er medlemmar, så jobbar styrelsen utifrån alternativ 1. Det vill säga att vi säljer inget utan att ni har godkänt detta. Mäklaren har i sitt prospekt skrivit in villkor att: årsmöte/extra stämma ger klartecken och avgör om tomten ska säljas, samt att detaljplanen måste vinna laga kraft i kommunfullmäktige.

Önskar er alla en Glad påsk!

/Veronica - ordförande

Glad Påsk

Då börjar det närma sig öppning för säsongen 2017. Att det detta året sammanträffar lagom till långledigt över påskhelgen blir trevligt för många av oss stugägare. Storstäd kommer ske precis innan öppning, så det blir snyggt och fräsht. Städbolaget vi anlitade förra säsongen kvarstår i år.

 

På kommande arbetsdag är det bra om så många som möjligt tar med sig spade och ett glatt grävhumör. Vi i styrelsen tänker att vi ska fixa fint runt våra vattenposter på området. Som vanligt blir det också bl a målning, göra fint runt servicebyggnaden och planteringar. Trivselgruppen fixar något gott att äta efter utfört arbete. Den stora conteinern kommer lagom till denna långhelgen.

 

OBS! Eftersom vi mitt i sommaren kommer byta ut våra gamla mynt, så startar vi säsongen med den nya 2 kronan i duscharna.

Ordförande Veronica önskar er alla en riktigt GLAD PÅSK!

Väder

klart.se

Webkamera


Tack Falkenberg Energi AB för att vi får nyttja webbkameran

Bildgalleri