Vitlingen

Kontakt: Jan-Olof Johansson ordf. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

              

              Jan Manfred                    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 flagga hemsida

Välkommen till Kvarteret Vitlingen på nätet!

Kvarteret Vitlingen är en samfällighetsförening som bildades 1981 och består av 134 stugor. Vårt kvarter är beläget mitt på Skrea strand. Ett stenkast från Skreas kilometerlånga sandstrand.

Beach House med både pizza och pubkvällar ligger i vår närhet. Livsmedel finns att köpa på ICA Kvantum på Skrea eller på campingen, som är vår närmsta granne.

 

I närheten av vårt kvarter ligger den nya Läkarvårdstationen, som är belägen direkt på beachen. I samma byggnad finns en restaurang av mycket god kvalitet.

Föreningen har en servicebyggnad som har byggts ut under 2008 och har renoverats 2013. Denna byggnad innehåller dam- och herravdelning, klädvårdsrum, rum med utslagsvask samt ett förråd med handredskap och verktyg, som står till medlemmarnas förfogande. För att komma in i dessa lokaler används nyckelkortet.

Är du i behov av ett extra nyckelkort köper du detta hos våra värdpar Berit och  Conny Skoglundl stuga 49 och hos Ann-Lil och Lars-Inge Andersson stuga 103.

Privat container för hushållsavfall finns för kvarterets stugägare.

Alla stugägare är ansvariga för området närmast sin stuga, gräsklippare finns i förrådet.

Styrelsen Kv.Vitlingen

 

Väder

klart.se

Webkamera


Tack Falkenberg Energi AB för att vi får nyttja webbkameran

Bildgalleri Vitlingen (klicka = flera bilder)